Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημοσιογραφία. Εργάστηκε στην «Ελευθεροτυπία» από το 1982 έως το τέλος τής αυθεντικής της έκδοσης. Πρώτα ως συντάκτης, κατόπιν ως αρχισυντάκτης του Πολιτιστικού της «Κυριακάτικης» και του ενθέτου περιοδικού «Επτά». Επειτα, στις εφημερίδες «Εξι Μέρες», «Επένδυση», «Ελευθερία του Τύπου» και «Παραπολιτικά». Από το 1985 επιμελούνταν δημοσιογραφικές και μουσικές εκπομπές στη δημόσια ραδιοφωνία, καθώς επίσης στο Κανάλι 15, τον Flash και τον «Σταθμό». Από το 2014 εργάζεται στην ΕΡΤ με τακτική εκπομπή στο Δεύτερο Πρόγραμμα και το «Κόσμος».

Εχει πάρει πλήθος συνεντεύξεων από σημαντικές φυσιογνωμίες του ελληνικού πολιτιστικού χώρου, καθώς και από πλήθος προσωπικοτήτων της διεθνούς λογοτεχνικής σκηνής (Ερνέστο Σάμπατο, Βολφ Μπίρμαν, Τζόναθαν Κόου), του θεάτρου και του κινηματογράφου (Θόδωρος Αγγελόπουλος, Κώστας Γαβράς, Γκλέντα Τζάκσον, Φανί Αρντάν, Αλαν Μπέιτς), της κλασικής και σύγχρονης μουσικής (Ιάννης Ξενάκης, Πιέρ Μπουλέζ, Φίλιπ Γκλας, Λουτσιάνο Παβαρότι, Ζούμπιν Μέτα, Κουρτ Μαζούρ, Μστισλάβ Ροστρόποβιτς, Τσετσίλια Μπάρτολι, Αννε Ζοφί Μούτερ, Νάιτζελ Κένεντι), του σύγχρονου τραγουδιού (Πολ Μακ Κάρτνεϊ, Ερικ Κλάπτον, Τζέιμς Μπράουν, Ζιλιέτ Γκρεκό, Μαντόνα, Μπράιαν Φέρι, Λούτσιο Ντάλα) κ.α.

Το 2007 συνέγραψε με τη Νάνα Μούσχουρη τη βιογραφία της «Το όνομά μου είναι Νάνα» (εκδ. Λιβάνη). Το 2012 επιμελήθηκε με τον Λάκη Λαζόπουλο το βιβλίο του «Αλ Τσαντίρι Μπουκ» (εκδ. Καστανιώτη). Το 2014 έγραψε τα κείμενα για το επετειακό λεύκωμα και την αντίστοιχη έκθεση για τη Μελίνα Μερκούρη (Μουσείο Μπενάκη και Ιδρυμα «Μελίνα Μερκούρη»), καθώς και για το βιβλίο- αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μας» (Ελληνογερμανική Αγωγή).